Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • eGradia
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Kirjaudu sisään
Etusivu eGradia

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Näytä kaikki
Näytä kaikki alikategoriat

RCPT2404 Ravitsemispalveluissa toimiminen: työelämässä oppimisen päiväkirja

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

  • Opettaja
    Aino Kiljander

RCPT Profitability in Restaurant and Catering Services lv 24-25


  • Opettaja
    Pia Särkkä

RCPT.v Pricing catering services and special occasions lv24-25 eGradia


  • Opettaja
    Pia Särkkä

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon valinnaiset tutkinnon osat

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon valinnaisten tutkinnon osien esittely
  • Opettaja
    Anne Hinkkanen

JRCPT Ravintola- ja catering -alan perustutkinto

  • Opettaja
    Sirpa Leskinen

Et ole kirjautunut. (Kirjaudu sisään)
Työpöytä
  • eGradia
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Työpöytä
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube