eGradia
Auringonlasku

eGradia kokoaa Gradiassa tarjottavat verkkokurssit näkyväksi kaikille Gradian opiskelijoille ja tarjoaa joustavia opintopolkuja verkko-opetuksena.

Hae eGradian verkkokurssitarjontaa kirjoittamalla Moodlen Etsi kursseja -hakukenttään eGradia.
Tämä on Rakennuslan perustutkinnon opettajien yhteinen tila. Tänne rakennetaan yhteistyössä tutkinnon materiaaleja ja oppimistehtäviä.
Tästä työtilasta materiaalia ja tehtäviä voidaan kopioida tutkinnonosittain pidettäville erillisille Moodle-verkkokursseille, joita eri opettajat ohjaavat.

Lukuvuoden päätteeksi tätä yhteistä tutkinnon työtilaa parannettaan vuoden aikana syntyneiden uusien materiaalien ja tehtävien osalta.

Tämä kokonaisuus pitää tutkinnon rakenteen ehyenä, opiskelijan näkökulmasta mitoitukseltaan ja työtavoiltaan sopivana, sekä uusien tutkinnoperusteiden mukaisena toteutuksena.
Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

Opas on tarkoitettu opiskelijoille, opettajille, opinto-ohjaajille - kaikille, jotka ovat kiinnostuneita verkkokurssilla opiskelusta. Oppaassa kerrotaan mm. mikä verkkokurssi on, kenelle verkkokurssilla opiskelu sopii ja miten verkkokurssilla opiskellaan?

Ravitsemisalan Kestävä Kehitys -verkkokurssi on osa Ravitsemispalveluissa toimiminen tutkinnonosaa ja sen suorittamista.