eGradiaeGradia


eGradia tarjoaa joustavia opintoja verkossa lukion ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille.

Opiskelu on ajasta ja paikasta riippumatonta, mahdollistaen yksilölliset ja joustavat opintopolut kaikille opiskelusta kiinnostuneille.

eGradian opintotarjonta on tarkoitettu sinulle, joka
  • haaveilet ammatillisista- tai lukio-opinnoista, mutta et jostain syystä voi osallistua lähiopetukseen
  • haluat opiskella työn ohessa
  • kaipaat joustavuutta ja valinnaisuutta nykyisiin opintoihisi
  • haluat nopeuttaa nykyisiä opintojasi
  • tarvitset täsmäkoulutusta jostain aiheesta

Ammatillisen tutkinnon opiskelijana voit opiskella osan tutkinnosta verkko-opintoina eGradian tarjottimen avulla.  
Myös lukio-opinnot on mahdollista suorittaa lähes kokonaan verkko-opintoina.

Mitä verkko-opiskelu tarkoittaa?

Opiskella voi missä ja milloin tahansa. Verkko-opintojakson suorittaminen edellyttää kuitenkin toimivia verkkoyhteyksiä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tämän itsenäisesti opiskeltavan verkkomateriaalin avulla voit tutkia omia kykyjäsi opiskella itsenäisesti verkko-opintoina: Opas verkko-opintojaksolla opiskeluun

Ilmoittautuminen - kun olet Gradian opiskelija
Wilman verkkokurssitarjottimilla näet Gradian tutkinto-opiskelijalle tarjolla olevat verkko-opintojaksot.
Tarjottimella on listattu erikseen ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen opintojaksot. Lisäksi ammatillisen koulutuksen verkko-opintoja löytyy alojen omilta tarjottimilta.
Voit tutustua verkko-opintotarjontaan myös täällä Moodle-oppimisympäristössä. Tämän sivun alareunasta löytyvät ne ammatilliset alat ja lukion oppiaineet, joilla on verkko-opintotarjontaa. Näet opinnon otsikon, ja napsauttamalla oikeasta reunasta i- kuvaketta näet opintojakson tarkemman kuvauksen. Jos löydät itsellesi sopivan verkko-opinnon, ota yhteys opettajaan tai opinto-ohjaajaan, jonka kanssa suunnittelet opintojasi. Tehkää yhdessä verkkokurssivalinta Wilmaan

Opettaja opastaa sinua verkko-opintojaksolla opiskeluun ja antaa sinulle ohjeet verkko-oppimisympäristön käytön aloittamiseen.Opas on tarkoitettu opiskelijoille, opettajille, opinto-ohjaajille - kaikille, jotka ovat kiinnostuneita verkko-opintojaksolla opiskelusta. Oppaassa kerrotaan mm. mikä verkko-opintojakso on, kenelle verkko-opiskelu opiskelu sopii ja miten verkko-opintojaksolla opiskellaan?

Nähdäksesi opintojakson sisällön, kirjaudu sisään vierailijana (ei vaadi tunnuksia).

  • Opettaja: Katariina Wickström