Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • eGradia
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Kirjaudu sisään
Etusivu eGradia

Leipomoalan ammattitutkinto

Näytä kaikki

Elintarviketurvallisuuden hallinta

Täytekakkujen, leivoksien ja konditoriakoristeiden valmistaminen

Pikkuleipien ja kahvikakkujen valmistaminen

Jälkiruokien ja patisserie-tuotteiden valmistaminen

Voileipäkakkujen ja cocktailpalojen valmistaminen

Leipomoalan kansallinen kilpailutoiminta

Leipomoalan taitotyö

Työpaikkaohjaajana toimiminen

Käynnissäpito leipomoteollisuudessa

Taikinan valmistus leipomoteollisuudessa

Massan valmistus leipomoteollisuudessa

Muotoilu leipomoteollisuudessa

Nostatus ja pakastaminen leipomoteollisuudessa

Nostatus ja paistaminen leipomoteollisuudessa

Paistaminen ja viimeistely leipomoteollisuudessa

Pakkaamo- ja lähettämötoiminnot leipomoteollisuudessa

Ruokaleipien valmistus

Kahvileipien valmistus

Leipomoeinestuotteiden valmistus

Kondiittorin at-tutkinto, Kondiittorikisälli LV24-25 Huuskonen

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Leipurin at-tutkinto, Leipurikisälli LV24-25 Huuskonen

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Kondiittorin at-tutkinto, Kondiittorikisälli kevät 2021

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)
  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Leipurin at-tutkinto, Leipurikisälli

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)
  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Et ole kirjautunut. (Kirjaudu sisään)
Työpöytä
  • eGradia
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Työpöytä
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube