Skip to main content
Site logo
  • Home
  • eGradia
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Log in
Home eGradia

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Expand all

Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä

Ruoanvalmistus suurtaloudessa

Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen

Kasvisruokien valmistaminen

Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen

Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä

Ruoanvalmistus tilauspalvelussa

RPAT19 Ruokapalvelujen ammattitutkinto TYRPAT2501 lv 25-27

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

RPAT19 Ruokapalvelujen ammattitutkinto TYRPAT2401 lv25-26

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

  • Teacher
    Tarja Kuula

RPAT ja ERPET, lv22-23

  • Teacher
    Maija Tervakari

You are not logged in. (Log in)
Dashboard
  • eGradia
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Dashboard
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube