Skip to main content
Site logo
  • Home
  • eGradia
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Log in
Home eGradia

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Expand all

Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä

Ruoanvalmistus suurtaloudessa

Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen

Kasvisruokien valmistaminen

Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen

Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä

Ruoanvalmistus tilauspalvelussa

RPAT19 Ruokapalvelujen ammattitutkinto lv24-25

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

RPAT ja ERPET, lv22-23

  • Teacher
    Maija Tervakari

RPAT Ruokapalvelujen ammattitutkinto, lv22-23

  • Teacher
    Aino Kiljander

You are not logged in. (Log in)
Dashboard
  • eGradia
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Dashboard
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube