Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • eGradia
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Kirjaudu sisään
Etusivu eGradia

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Näytä kaikki

Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä

Ruoanvalmistus suurtaloudessa

Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen

Kasvisruokien valmistaminen

Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen

Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä

Ruoanvalmistus tilauspalvelussa

RPAT19 Ruokapalvelujen ammattitutkinto lv24-25

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

RPAT ja ERPET, lv22-23

  • Opettaja
    Maija Tervakari

RPAT Ruokapalvelujen ammattitutkinto, lv22-23

  • Opettaja
    Aino Kiljander

Et ole kirjautunut. (Kirjaudu sisään)
Työpöytä
  • eGradia
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Työpöytä
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube