Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • eGradia
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Kirjaudu sisään
Etusivu eGradia

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Näytä kaikki

Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä

Ruoanvalmistus suurtaloudessa

Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen

Kasvisruokien valmistaminen

Kylmänä tarjottavien ruokien valmistaminen

Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä

Ruoanvalmistus tilauspalvelussa

RPAT19 Ruokapalvelujen ammattitutkinto TYRPAT2501 lv 25-27

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

RPAT19 Ruokapalvelujen ammattitutkinto TYRPAT2401 lv25-26

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

  • Opettaja
    Tarja Kuula

RPAT ja ERPET, lv22-23

  • Opettaja
    Birgit Härkönen

Et ole kirjautunut. (Kirjaudu sisään)
Työpöytä
  • eGradia
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Työpöytä
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube