Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)
- Opettaja: Outi Karjalainen
- Opettaja: Tarja Kuula
- Opettaja: Pia Särkkä
Tässä tutkinnon osassa opiskellaan:
annosruokien valmistamista,
työkyvyn ylläpitämistä ja ergonomiaa sekä
kustannustietoisuutta ja kannattavuutta.
- Opettaja: Marika Berg
- Opettaja: Anne Hinkkanen
- Opettaja: Birgit Härkönen
- Opettaja: Elina Jokela
- Opettaja: Kirsi Kangasaho
- Opettaja: Outi Karjalainen
- Opettaja: Aino Kiljander
- Opettaja: Sanna Kinnunen
- Opettaja: Tuija Kirmanen
- Opettaja: Tarja Kuula
- Opettaja: Marjaana Lehto
- Opettaja: Kaisa Liinanki
- Opettaja: Ulla Luukkonen
- Opettaja: Riitta Palho
- Opettaja: Timo Rasinaho
- Opettaja: Tea Ruppa
- Opettaja: Maija Rytkönen
- Opettaja: Karita Salopino
- Opettaja: Jarmo Suomalainen
- Opettaja: Pia Särkkä
- Opettaja: Maija Tervakari
- Opettaja: Laura Veijonen