Siirry pääsisältöön
Gradia
  • English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
  • Kirjaudu sisään

Leipomoalan erikoisammattitutkinto

Näytä kaikki

Konditoriatuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus

Leipomoalan esimiestyö

Leipomoalan tuotannon kehittäminen

Tuotekehitys leipomoalalla

Jälkiruokakokonaisuuden suunnittelu ja toteutus

Leipomoalan kansainvälinen kilpailutoiminta

Leipomoteollisuuden tuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus

Leipomotuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus

Leipomon erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus

Leipurin eat-tutkinto, Leipurimestari, kevät 2021

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)
  • Opettaja: Marjo Huuskonen
  • Opettaja: Pia Särkkä

Kondiittorin eat-tutkinto, Kondiittorimestari, kevät 2021

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus
  • Opettaja: Marjo Huuskonen
  • Opettaja: Pia Särkkä

Kondiittorin eat-tutkinto, Kondiittorimestari

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus
  • Opettaja: Jarko Äijänen
  • Opettaja: Marjo Huuskonen
  • Opettaja: Mari Rosti-Sotti
  • Opettaja: Tea Ruppa
  • Opettaja: Mika Sachse
  • Opettaja: Pia Särkkä

Leipurin eat-tutkinto, Leipurimestari

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)
  • Opettaja: Jarko Äijänen
  • Opettaja: Marjo Huuskonen
  • Opettaja: Mari Rosti-Sotti
  • Opettaja: Tea Ruppa
  • Opettaja: Mika Sachse
  • Opettaja: Pia Särkkä
Et ole kirjautunut. (Kirjaudu sisään)

Etusivu
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Gradia
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube