Skip to main content
Site logo
  • Home
  • eGradia
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Log in
Home eGradia

Leipomoalan erikoisammattitutkinto

Expand all

Konditoriatuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus

Leipomoalan esimiestyö

Leipomoalan tuotannon kehittäminen

Tuotekehitys leipomoalalla

Jälkiruokakokonaisuuden suunnittelu ja toteutus

Leipomoalan kansainvälinen kilpailutoiminta

Leipomoteollisuuden tuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus

Leipomotuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus

Leipomon erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus

Kondiittorin eat-tutkinto, Kondiittorimestari LV24-25 Huuskonen

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus

  • Teacher
    Marjo Huuskonen

Leipurin eat-tutkinto, Leipurimestari, kevät 2021

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)
  • Teacher
    Marjo Huuskonen

Leipurin eat-tutkinto, Leipurimestari LV24-25 Huuskonen

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

  • Teacher
    Marjo Huuskonen

Kondiittorin eat-tutkinto, Kondiittorimestari, kevät 2021

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus
  • Teacher
    Marjo Huuskonen

Kondiittorin eat-tutkinto, Kondiittorimestari

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus
  • Teacher
    Marjo Huuskonen

Leipurin eat-tutkinto, Leipurimestari

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)
  • Teacher
    Marjo Huuskonen

You are not logged in. (Log in)
Dashboard
  • eGradia
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Dashboard
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube