Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • eGradia
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Kirjaudu sisään
Etusivu eGradia

Leipomoalan erikoisammattitutkinto

Näytä kaikki

Konditoriatuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus

Leipomoalan esimiestyö

Leipomoalan tuotannon kehittäminen

Tuotekehitys leipomoalalla

Jälkiruokakokonaisuuden suunnittelu ja toteutus

Leipomoalan kansainvälinen kilpailutoiminta

Leipomoteollisuuden tuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus

Leipomotuotekokonaisuuden suunnittelu ja valmistus

Leipomon erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus

Kondiittorin eat-tutkinto, Kondiittorimestari LV24-25 Huuskonen

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus

  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Leipurin eat-tutkinto, Leipurimestari, kevät 2021

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)
  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Leipurin eat-tutkinto, Leipurimestari LV24-25 Huuskonen

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Kondiittorin eat-tutkinto, Kondiittorimestari, kevät 2021

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus
  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Kondiittorin eat-tutkinto, Kondiittorimestari

Konditorian erikoistuotteiden suunnittelu ja valmistus
  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Leipurin eat-tutkinto, Leipurimestari

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)
  • Opettaja
    Marjo Huuskonen

Et ole kirjautunut. (Kirjaudu sisään)
Työpöytä
  • eGradia
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Työpöytä
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube