Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

- Opettaja: Anne Maria Tikkanen
- Opettaja: Inna Tuomala
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon valinnaisten tutkinnon osien esittely

- Opettaja: Tuija Auramo
- Opettaja: Marika Berg
- Opettaja: Raisa Cantos
- Opettaja: Birgit Härkönen
- Opettaja: Anne Hiekkataipale
- Opettaja: Aino Humalamäki
- Opettaja: Elina Jokela
- Opettaja: Kirsi Kangasaho
- Opettaja: Outi Karjalainen
- Opettaja: Tuija Kirmanen
- Opettaja: Tarja Kuula
- Opettaja: Eija Kuusela
- Opettaja: Marjaana Lehto
- Opettaja: Kaisa Liinanki
- Opettaja: Ulla Luukkonen
- Opettaja: Sari Mynttinen
- Opettaja: Riitta Palho
- Opettaja: Timo Rasinaho
- Opettaja: Jarmo Suomalainen
- Opettaja: Maija Tervakari
- Opettaja: Riitta Tiainen
- Opettaja: Laura Veijonen
Ravitsemisalan Kestävä Kehitys -verkkokurssi on osa Ravitsemispalveluissa toimiminen tutkinnonosaa ja sen suorittamista.

- Opettaja: Marika Berg
- Opettaja: Birgit Härkönen
- Opettaja: Aino Humalamäki
- Opettaja: Kirsi Kangasaho
- Opettaja: Eija Kinnunen
- Opettaja: Marjaana Lehto
- Opettaja: Kaisa Liinanki
- Opettaja: Pia Särkkä
- Opettaja: Maija Tervakari