Siirry pääsisältöön
Gradia
  • Etusivu
  • eGradia
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Kirjaudu sisään
Etusivu eGradia

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Näytä kaikki

Ravitsemispalveluissa toimiminen

Asiakaspalvelu ja myynti

Annosruokien ja juomien tarjoilu

Lounasruokien valmistus

Annosruokien valmistus

À la carte -ruoanvalmistus

À la carte -tarjoilu

Juomien myynti ja tarjoilu

Kahvilapalvelut

Katu- ja pikaruokapalvelut

Laivatalouspalvelut

Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa

Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot

Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen

Suurkeittiön ruokatuotanto

3D-tekniikan hyödyntäminen ravitsemispalveluissa

Tilaus- ja juhlaruokien valmistus

Tilaus- ja juhlatarjoilu

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen

Ruoka ja viini

Näytä lisää

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon valinnaiset tutkinnon osat

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon valinnaisten tutkinnon osien esittely
  • Opettaja: Tuija Auramo
  • Opettaja: Marika Berg
  • Opettaja: Raisa Cantos
  • Opettaja: Birgit Härkönen
  • Opettaja: Anne Hinkkanen
  • Opettaja: Elina Jokela
  • Opettaja: Kirsi Kangasaho
  • Opettaja: Outi Karjalainen
  • Opettaja: Aino Kiljander
  • Opettaja: Tuija Kirmanen
  • Opettaja: Tarja Kuula
  • Opettaja: Eija Kuusela
  • Opettaja: Marjaana Lehto
  • Opettaja: Kaisa Liinanki
  • Opettaja: Ulla Luukkonen
  • Opettaja: Sari Mynttinen
  • Opettaja: Riitta Palho
  • Opettaja: Timo Rasinaho
  • Opettaja: Jarmo Suomalainen
  • Opettaja: Maija Tervakari
  • Opettaja: Riitta Tiainen
  • Opettaja: Laura Veijonen

JRCPT Ravintola- ja catering -alan perustutkinto

  • Opettaja: Outi Karjalainen
  • Opettaja: Tiia Rautiala-Rantanen
  • Opettaja: Sari Takala

Et ole kirjautunut. (Kirjaudu sisään)
Etusivu
  • eGradia
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Gradia
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube