Skip to main content
Site logo
  • Home
  • eGradia
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎
Log in
Home eGradia

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Expand all

Ravitsemispalveluissa toimiminen

Asiakaspalvelu ja myynti

Annosruokien ja juomien tarjoilu

Lounasruokien valmistus

Annosruokien valmistus

À la carte -ruoanvalmistus

À la carte -tarjoilu

Juomien myynti ja tarjoilu

Kahvilapalvelut

Katu- ja pikaruokapalvelut

Laivatalouspalvelut

Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa

Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot

Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen

Suurkeittiön ruokatuotanto

3D-tekniikan hyödyntäminen ravitsemispalveluissa

Tilaus- ja juhlaruokien valmistus

Tilaus- ja juhlatarjoilu

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen

Ruoka ja viini

View more

RCPT2404 Ravitsemispalveluissa toimiminen: työelämässä oppimisen päiväkirja

Kirjoita lyhyt kuvaus opintojaksosta. (kurssin asetukset)

  • Teacher
    Aino Kiljander

RCPT Profitability in Restaurant and Catering Services lv 24-25


  • Teacher
    Pia Särkkä

RCPT.v Pricing catering services and special occasions lv24-25 eGradia


  • Teacher
    Pia Särkkä

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon valinnaiset tutkinnon osat

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon valinnaisten tutkinnon osien esittely
  • Teacher
    Anne Hinkkanen

JRCPT Ravintola- ja catering -alan perustutkinto

  • Teacher
    Sirpa Leskinen

You are not logged in. (Log in)
Dashboard
  • eGradia
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
Dashboard
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube