Gradia tarjoaa mahdollisuuden suorittaa opintoja verkko-opintoina eGradia verkko-opintotarjottimelta. Ilmoittautuminen opintojaksoille tapahtuu Wilmasta. Kysy lisää HOKS-ohjaajaltasi. 

Jos et ole vielä Gradian opiskelija, niin ole yhteydessä Hakupalveluihin
 

Verkko-opinnot on tarkoitettu hieronnan, kasvatus- ja ohjausalan, kehitysvamma-alan, mielenterveys- ja päihdetyön sekä terveysalan ammattitutkinnon opiskelijoille.

Tämä opinto on esimerkkipohja. Varsinaiset opinnon vuosittaiset toteutukset löytyvät eri aloilta. Jos opinto kiinnostaa, ole yhteydessä esim. alasi opoon. Opinto on rakennettu eGradia-hankerahoituksella 2019. Tekijät opettajat Virpi Björkman, Anne-Maarit Keinänen, Päivi Koskela, Anna Katariina Luukkanen, Katja Pihlaja ja Arto Siniluhta.


Sosiaali- ja terveysalan erikoisammattitutkintojen yhteiset verkko-opinnot (opettajan käytettäväksi, yhteinen pohja).

Tämä opinto on esimerkkipohja. Varsinaiset opinnon vuosittaiset toteutukset löytyvät eri aloilta. Jos opinto kiinnostaa, ole yhteydessä esim. alasi opoon. Opinto on rakennettu eGradia-hankerahoituksella 2019. Tekijäöitä on useita, mm. Arto Siniluhta, Henna Pernu ja Katja Pihlaja.

Talotekniikan perustutkinnon orientaatio. 

Tämä opinto on esimerkkipohja. Varsinaiset opinnon vuosittaiset toteutukset löytyvät eri aloilta. Jos opinto kiinnostaa, ole yhteydessä esim. alasi opoon. Opinto on rakennettu eGradia-hankerahoituksella 2019. Tekijät Kai Varjanto ja Jari Latukka.